landscape

wearable fountain
wearable (part of a) street
wearable gravity
wearable hole
overview exhibition


PERSBERICHT 
Het Gestoken Landschap
Wearables in galerie Looiersgracht 60

Amsterdam,  september 2014 - Ontwerpster Dinie Besems, bekend van haar conceptuele sieraden en salons, presenteert van 10 t/m 12 oktober een collectie wearables in galerie Looiersgracht 60. De objecten die zijn geïnspireerd op stukken en processen uit het landschap en ontdaan van elke vanzelfsprekendheid. 
Als onderdeel van het overkoepelende uitgangspunt 'De natuur als leermeester mag weer'. Is het tijd om uit te zoemen en de natuur als groot geheel te bestuderen' uit zoemen' en weer inzoemen om en een 20 tal details een ander samengesteld landschap te verkrijgen.
De ervaring van een landschap kan zo overweldigend zijn, dat er een permanente heimwee ontstaat. 
Stukken landschap zijn ontleed, gevild, opgetild, nagemaakt, herbouwd, gesmolten, verwaait, verzopen en vooral ontdaan van hun vanzelfsprekendheid'. Om nog beter een eenheid te verkrijgen heb ik alleen het zwarte landschap gekozen. Alle opjecten zijn draagbaar of het nou aan de muur is of dat je een object omhangt.  
Gestoken Landschap
Opening: vrijdag 10 oktober, 12.00 – 14.00 uur
Expositie: 10 oktober t/m 12 oktober 2014 
Adres: Looiersgracht 60, Amsterdam
Entree: een zakje zwarte drop
see also HERE