taKk

TaKk, is een project geweest wat zich door de verschillende soorten vertakking in de natuur liet inspireren. Hoe groeit een plant en hoe vertakt deze zich is vast te leggen in een systeem. Er zijn 6 verschillende manieren. De manier van vertakken is gebruikt om een snoer te rijgen. De ‘3d geprinte kralen’ zijn allemaal verschillend hiervoor is een vormentaal samengesteld gebruik makend van een algoritme. Op deze manier hebben allemaal gelijksoortige kenmerken maar zijn allemaal uniek.

De tekeningen die gebruikt zijn alsmede de foto’s van snoeren zijn geprint op het ondergoed en wordt ook gebruikt voor de achtergrond en vloer. Zo gaan alle uiterlijke kenmerken¬† naadloos in elkaar over.

Dit project is getoond in een Salon DinieBesems in de  keuken, hal, wc en balkon in het huis van Dinie Besems , en tijdens object rotterdam 2015voorbereiding

Tijdens Salon DinieBesems

detail

commentaar tijdens de Salon

bezoekerDesignbeurs ‘Object rotterdam’.

Designbeurs ‘Object rotterdam’.